دبستان غیردولتی پسرانه دانش

اول آرامش ، بعد آموزش
دبستان غیردولتی پسرانه دانش

دبستان غیردولتی پسرانه دانش

اول آرامش ، بعد آموزش





طرح دو دقیقه مطالعه برای والدین

سه شنبه, ۷ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۰۴ ق.ظ

طرح  دو دقیقه  مطالعه

ارتباط موثر

برقراری ارتباط مناسب یکی از عوامل افزایش اعتماد به نفس و احترام دو طرفه است و تربیت فرزند را امری موثر و لذت بخش می کند .یکی از عوامل مهم در ارتباط موثر و  وارد شدن به دنیای کودکان ،همگام شدن  است . همگام شدن به چند طریق میسر می‌شود: همگام شدن در روحیه یا رفتار،همگام شدن در زبان بدن همگام شدن در زبان و کلام و همگام شدن در باورها و عقاید.

گوش دادن موثر

گوش دادن به شیوه‌ای موثر، یک مهارت است. مهارتی که به والدین قابلیت و قدرت تصدی مسئولیت ارتباط با کودکشان را می‌دهد. گاهی پیدا کردن یک وقت مناسب برای گوش دادن به حرف‌های کودکان مشکل است ولی والدین اگر به برقراری یک ارتباط خوب می‌اندیشند و می‌خواهند پیوندهای ارتباطی خوبی با فرزندانشان داشته باشند، انجام این کار برای آنها ضروری است.اگر به بچه ها خوب گوش دهیم آنها هم مهارت گوش کردن را به درستی می آموزند.

همدلی

همدلی عبارت است از کوشش برای هم احساسی با دیگری برای درک احساسات وی از دیدگاه خود او همدلی والدین تأثیر مهمی در محافظت و مراقبت از فرزند دارد، هنگامی که والدین از وضعیت و شرایط فرزندشان آگاه باشند و او را درک کنند، به دقت و درجه مراقبت خود نسبت به فرزندشان در هنگام بروز خطر می افزایند.                                        

هنگامی که فرزند احساس کند والدین او را درک می کنند، احتمال بیشتری دارد که از توصیه های والدین خود پی روی نماید. هرگاه فرزند از رابطه همدلانه والدین با خود راضی باشد، حتی اگر از نتایج ارتباط رضایت نداشته باشد، کمتر علیه والدین حالت دفاعی به خود می گیرد

ابراز عواطف  مثبت                                                                                                                     

ابراز عواطف مثبت در فرزند موجب احساس مطبوع شود و فرزند مایل می شود  آنچه در ما ایجاد خوشایندی می کند انجام دهد. عواطف مثبت نقش مهمی در پیامد علاقه فرزند به والدین دارد و در واقع، به شکل گیری نگرش مثبت به سخنان والدین می انجامد و زمینه را برای همکای و پذیرش پیشنهادهای آنها فراهم می کند.

بخش های ارتباط مؤثروالدین با فرزندان

-1  توانایى بیان احساسات ، یکى از روش هاى خوب براى این کار، استفاده از ضمیر اول شخص است . مانند: "من از دست تو ناراحت هستم "، " کتک کاری تو در پارک مرا عصبانی کرد".

-2 پذیرش احساسات دیگران : یعنی احترام به حق دیگران براى بیان احساسات و عواطف. براى مثال اگر کودک به ما بگوید:"از کارى که کردى خیلى  ناراحت شدم " باید این احساس را بپذیریم چرا که بسیار صادقانه بیان شده است.

-3توانایى ارتباط روشن و واضح با کودک: به معنای بیان پیام روشن ، واضح ، کوتاه و بدون ابهام ، برای راهنمایى کودک و یا انجام یک تکلیف ،مانند:"اسباب بازی هایت را جمع کن" به جای" منظم باش" ، "روی مبل نپر" به جای "شیطونی نکن" .

-4 ابراز وجود : یعنى ایستادگى بر آنچه که آن را باور داریم و در پى آن هستیم براى برقرارى یک ارتباط درست. برای ابراز وجود باید خواسته خود را بیان کنید .

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۰۷
نعمتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی